Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom proberen we in de kliniek een warme, gemoedelijke en laagdrempelige sfeer neer te zetten, waar u tegelijkertijd uit kunt gaan van een goede en luxueuze verzorging. Als patiënt in een medisch traject staat u doorgaans al genoeg onder spanning. Juist daarom doen wij er alles aan om dit zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

U kunt bij ons terecht voor dagbehandelingen, maar ook blijven overnachten als uw situatie hierom vraagt. Onze verpleegafdeling staat dan dag en nacht voor u klaar. Hieronder stellen wij graag ons team aan u voor, die elke dag hun uiterste best doen voor onze patiënten.

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk

Specialisten van Medische Kliniek Velsen

Ontmoet de specialisten van Medische Kliniek Velsen! Bij Medische Kliniek Velsen draait alles wat wij doen volledig om de patiënt. Onze specialisten nemen de tijd voor u en besteden ook aandacht aan de persoon die u bent achter de patiënt en het traject waar u in zit.

Ontmoet onze specialisten

9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief