Verwijzers

Medische Kliniek Velsen voor verwijzers is gericht op samenwerking zodat we persoonlijke zorg aan patiënten bieden. Bij Medische Kliniek Velsen vindt u meerdere disciplines onder één dak, zodat patiënten op een centrale plek passend en met aandacht worden geholpen. Er zijn vrijwel geen wachtlijsten en de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed. Onze specialisten werken via korte lijnen samen, bij voorkeur ook met verwijzers. Zo kunnen we de gebundelde kennis inzetten om iedere patiënt persoonlijke zorg te leveren.

 

Intercollegiaal overleg?

 

Bel ons direct: 085 0600 857

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk

Onze werkwijze

Medische Kliniek Velsen voor verwijzers hanteert de volgende aanpak:

  • Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen patiënten via ZorgDomein digitaal voor alle bovengenoemde behandelingen naar Medische Kliniek Velsen doorverwijzen.
  • Voor intercollegiaal overleg kunt u contact opnemen via 085 0600 857

 Vind ons op Zorgdomein

 

Radiologie voor verwijzers

  • Voor röntgenfoto’s hoeft u niet te overleggen; uw patiënt kan dezelfde dag zonder afspraak terecht tot 16.30 uur.
  • Voor een echo kan uw patiënt zelf een afspraak maken. De wachttijd is over het algemeen niet langer dan 3 werkdagen. Mocht u direct een echografie van uw patiënt willen, bel dan 085 0600 851. Wij zullen uw patiënt dezelfde dag nog zien.
  • Voor een MRI kan uw patiënt zelf een afspraak maken. De wachttijd is niet langer dan 5 werkdagen. Mocht er noodzaak zijn om toch eerder het onderzoek te verrichten, bel dan 085 0600 851. Wij zullen er alles aan doen om een geschikt moment op de MRI te vinden.
  • Voor intercollegiaal overleg met onze afdeling Radiologie kunt u bellen naar 06 51 55 65 30.

In principe worden de radiologieverslagen van alle onderzoeken dezelfde dag of de daaropvolgende ochtend digitaal naar u verstuurd. Bij belangrijke of onverwachte afwijkingen wordt u persoonlijk geïnformeerd, mits u een telefoonnummer hebt doorgegeven waarop u bereikbaar bent.

9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief