Chirurgie

Chirurgie: Alles wat u moet weten


Wat is chirurgie?

Chirurgie is een medisch specialisme dat zich richt op de diagnose en behandeling van ziekten, verwondingen en aandoeningen door middel van operatieve ingrepen. Chirurgische behandelingen kunnen variëren van minimaal invasieve procedures tot uitgebreide operaties, afhankelijk van de aard en ernst van de aandoening.


Proctologie: Behandelingen binnen de chirurgie

Proctologie is een onderdeel van de chirurgie dat zich specifiek richt op aandoeningen van de endeldarm, anus en het omliggende gebied. Bij Medische Kliniek Velsen bieden wij de volgende proctologische behandelingen aan:


- Aambeien

- Perianale skintags 

- Perianale Fistel 

- Fissura ani

- Anale wratten (condyloma accuminata)

- Sinus pilonidalis


Waarom kiezen voor Medische Kliniek Velsen?

Bij Medische Kliniek Velsen bieden we een breed scala aan chirurgische ingrepen, uitgevoerd door ervaren specialisten. Wij staan garant voor hoogwaardige zorg, persoonlijke aandacht en een snelle behandeling.


Voordelen van behandeling bij Medische Kliniek Velsen:

- Korte wachtlijsten

- Specialistische zorg door ervaren chirurgen

- Moderne faciliteiten en geavanceerde behandelmethoden

- Persoonlijk contact met één medisch specialist


- Anaesthesie faciliteiten: onze behandelteam bestaat ook uit anesthesisten (de slaapdokter) waardoor bij ons itt andere zelfstandige klinieken de mogelijkheid bestaat om behandelingen onder sedatie of narcose uit te voeren i.p.v. lokale verdoving.


-Röntgenafdeling: in het MKV hebben wij een eigen moderne röntgenafdeling, waar z'n meteen aanvullende onderzoeken gedaan kunnen worden.


Heeft u vragen? Maak dan een afspraak op de poli chirurgie. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen over chirurgische en proctologische behandelingen.

 

 

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk
9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief