Afspraak maken, afzeggen of wijzigen

Röntgenfoto’s
Voor röntgenfoto’s kunt u zonder afspraak tussen 8.15 en 16.30 uur terecht. U meldt zich dan bij de balie Radiologie. U mag natuurlijk wel een afspraak maken als u dat liever wilt. Wanneer uw huisarts een digitale aanvraag via zorgdomein heeft verstuurd, kunnen wij u ook bellen.
 
Echo en MRI
Voor alle overige onderzoeken (zoals echografie en MRI-scan) is wel een afspraak nodig. Deze maakt u telefonisch of u komt langs bij de balie van de afdeling Radiologie. Wanneer uw huisarts een digitale aanvraag via zorgdomein heeft verstuurd, bellen wij u voor een afspraak.
085 0600851
 
Let op!
Voor sommige onderzoeken moet u zich thuis voorbereiden. Soms is het  bijvoorbeeld nodig dat u contrastmiddel drinkt of dat u juist nuchter bent. De medewerkers aan de balie zullen u vertellen of een bepaalde voorbereiding nodig is. U kunt dit ook in deVoorlichting/Folders nalezen.
 
Afspraak afzeggen/wijzigen                                                                                                     
Als u niet op uw afspraak kunt komen, belt u dan zo snel mogelijk (minimaal 24 uur van tevoren) met de afdeling Radiologie. De medewerker maakt dan een nieuwe afspraak voor u. 
085 0600851

Als u op tijd af belt, kan een andere patiënt voor u in de plaats worden geholpen. Zo houden we de wachttijden zo kort mogelijk.

 

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk
9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief