Plastische chirurgie

Plastische chirurgie richt zich op het herstel van de vorm in combinatie met de functie van een lichaamsdeel. Vaak is dit nodig omdat er sprake is van een aangeboren of een verworven afwijking door bijvoorbeeld een ongeval, infectie of een operatie. De ingrepen kunnen onder plaatselijke verdoving of  onder volledige narcose verricht worden. Een boven- of onderooglidcorrectie kan bijvoorbeeld onder plaatselijke verdoving worden verricht.

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk

Tijdens de intake ontmoet u de plastisch chirurg die ook de operatie uitvoert. U bespreekt op dat moment uw wensen en verwachtingen met de chirurg, die op zijn beurt een advies op maat geeft. U kunt rekenen op een eerlijk en open gesprek over het verwachte resultaat, de eventuele risico’s en het herstel. Wij hebben tot doel om de vorm en functie zoveel mogelijk naar uw wensen te herstellen.

Reconstructieve en esthetische ingrepen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Plastische Chirurgie. Voor sommige zorg moeten wij eerst toestemming van uw verzekeraar aanvragen. Dan pas kunnen wij u behandelen en worden de kosten vergoed. De plastisch chirurgen voeren dan reconstructieve en esthetische ingrepen uit, zoals:

9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief