Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk

evelijn.png

Evelijn Beuerle, Radioloog
BIG-registratienummer 09048630301
Achtergrond
Vanaf januari 2019 ben ik betrokken bij de opbouw en ontwikkeling van de afdeling Radiologie binnen het MKV. Sinds augustus 2020 zijn wij open voor patiënten en daar ben ik zeer blij mee, want dat is tenslotte waarom je dokter bent geworden: om de beste zorg aan patiënten te leveren.
Het is voor mij belangrijk om patiënten met een hulpvraag zonder nodeloze wachttijd op onze afdeling te kunnen zien en op een vriendelijke, maar ook efficiënte manier verder te helpen, met als doel de juiste diagnose en/of behandeling te vinden.

Tijdens mijn opleiding heb ik me toegelegd op (vasculaire) interventies. In mijn periode als radioloog in het Slotervaartziekenhuis heb ik me daarin verder gespecialiseerd en daarnaast in neuroradiologie.
In 2019 en 2020 ben ik verder gaan verdiepen in de musculoskeletale radiologie en vooral in de MSK-interventies.

Opleiding
2017 European Diploma in Neuroradiology
2009 International Master Degree in Neurovascular diseases
2005 Registratie Radioloog, opleiding UMCU en ZGT
1998 Artsexamen, VUMC

inge.pngInge, Radiodiagnostisch laborant
In 2005 ben ik gestart met de opleiding MBRT HBO op hogeschool Inholland. Wat ik prettig aan deze kliniek vind, deze is niet zo groot en er is een goede samenwerking met de artsen. Dat maakt het erg leuk om hier te mogen werken.

karin.png

Karin, Radiodiagnostisch laborant
Sinds 1975 ben ik werkzaam op diverse grote radiologie afdelingen, door Amsterdam heen.
In Medische Kliniek Velsen geniet ik van de kleinschaligheid, waardoor patiënten snel en goed geholpen kunnen worden.

linda.png

Linda, Radiodiagnostisch laborant
In 2002 ben ik begonnen met de opleiding medisch beeldvormende en radiotherapeutische technieken. Hierna ben ik gaan werken als radiodiagnostisch laborant en heb ik een post-HBO MRI opleiding afgerond.
Het is fijn om in een kleine kliniek te werken waar de patiënt snel geholpen kan worden.

tineke.png

Tineke, Radiodiagnostisch laborant
Ik ben sinds 1994 radiodiagnostisch laborant en ik heb een post-hbo mri opleiding gevolgd. Na in verschillende ziekenhuizen te hebben gewerkt vind ik het fijn om nu in een kleine kliniek te werken waar de patiënt snel geholpen kan worden.

9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief