drs. Cees-Jan Oostwouder

Directeur / Anesthesioloog–pijnspecialist

BIG-registratienummer
49032941701

Achtergrond

In het LUMC ben ik van 1993-1998 opgeleid en nadien ben ik jarenlang werkzaam geweest in het NWZ. In januari 2018 heb ik het topklinische ziekenhuis vaarwel gezegd, om vanuit de visie van de zorgverlener zorg op te zetten die meer gericht is op het welzijn van de patiënt en op innovatie en doorontwikkelen van de zorg.
Als anesthesioloog heb ik ook veel ervaring opgedaan in extramurale settings, waar het nog belangrijker is om patiënten pijnvrij en niet misselijk na de algehele anesthesie naar huis te laten gaan. De opgedane technieken pas ik toe bij de anesthesie in MKV. Daarnaast ben ik als pijnarts gespecialiseerd in het blokkeren van zenuwen en het geven van multimodale pijnmedicatie. Ook deze kennis pas ik toe bij de anesthesie, waardoor patiënten langer pijnvrij zijn na hun operatie. Omdat in MKV alleen geplande operaties plaatsvinden kunnen we meer tijd nemen voor contact met de patiënt, iets wat het vak een stuk leuker maakt.

Om up-to-date te blijven en om te kunnen innoveren blijf ik me frequent nascholen en zoeken we  samenwerking met academische centra om nieuwe technieken en inzichten te introduceren in MKV.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief