drs. Slobodan Milosavljević

Gynaecoloog

Dr. Slobodan Milosavljević is, met ruim 30 jaar aan werkervaring, een zeer ervaren gynaecoloog met speciale expertise op het gebied van minimaal invasieve chirurgie, transgenderzorg, benigne gynaecologie en endometriose. 
Hij is opgeleid en heeft gewerkt in het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen, waarna hij 15 jaar werkzaam is geweest bij het Medisch Centrum Slotervaart te Amsterdam. 
Dr. Milosavljević is getraind in enkele prestigieuze centra voor laparoscopische chirurgie (Strasbourg, Clermont-Ferrand, Lille , Wenen en Louisville (Kentucky) USA en is jarenlang hoofd van de gynaecologische laparoscopie in het MC Slotervaart te Amsterdam geweest. 
Daarnaast is hij lid van diverse nationale en internationale verenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG), de Werkgroep Gynaecologische Endoscopie (WGE), de European Society for Gynaecological Endoscopy (ESGE) en de American Association of Gynaecologic Laparoscopists (AAGL). 
Zijn visie is toegankelijke gynaecologische zorg voor iedereen in Nederland, met minimale wachttijden, persoonlijke aandacht en ook zonder doorverwijzing.  
Voor de specifieke transgender behandelingen bent u van harte welkom bij Medische Kliniek Velsen. 
 
BIG-nummer: 59046491101 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief