drs. Jore Willems

Orthopedisch chirurg

BIG-registratienummer
89912049701

Drs. J.H. (Jore) Willems is een orthopedisch chirurg gespecialiseerd in knie-, heup- en schouderklachten. Vanaf 1 januari 2021 is hij werkzaam in Medische Kliniek Velsen. Drs. Willems voert kijkoperaties uit van de knie en schouder. Ook plaatst hij protheses van de heup en de knie.

Drs. Willems heeft zijn medische opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij heeft zijn opleiding tot orthopedisch chirurg gevolgd in de regio Noord-West bij goed aangeschreven perifere ziekenhuizen. Academische ervaring heeft hij opgedaan in het Universitair Medisch Centrum Amsterdam, locatie VUmc. Na de opleiding tot orthopedisch chirurg heeft hij zich toegelegd op schouder-, knie- en heupproblemen en heeft hiervoor meerdere fellowships gevolgd. In het Spaarne Gasthuis heeft hij zich gespecialiseerd bij dr. A van Noort in arthroscopische behandelingen (kijkoperaties) van schouderklachten en het plaatsen van schouderprotheses. Bij L.C.M. Keijser heeft hij zich bij de Noordwest Ziekenhuisgroep gespecialiseerd in het plaatsen van knieprothesen bij uitdagende complexe problemen en hersteloperaties van niet goed functionerende knieprotheses
(revisie operaties). In de Maartenskliniek heeft hij bij dr. G.G. van Hellemondt zijn ervaring verder uitgebreid op het gebied van heup- en  knieprothesen en voornamelijk met complexe hersteloperaties bij klachten van heup- en knieprothesen.

Drs. Willems voert de volgende operaties uit:

  • Arthroscopie van de knie
  • Arthroscopie van de schouder
  • Gedeeltelijke knieprothese
  • Totale knieprothese
  • Totale heupprothese
Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief