Neurochirurgie

Op verwijzing van uw huisarts, neuroloog of een andere medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Neurochirurgie.

Korte wachttijden
Vergoede zorg
Meerdere disciplines
Overnachten mogelijk

Focus Neurochirurgie MKV

In de medische kliniek Velsen worden door de neurochirurgen operaties aan  de wervelkolom uitgevoerd, zowel aan de onderrug (lumbaal) als aan de nek (cervicaal). Dit gebeurt in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en pijnspecialisten. Bijvoorbeeld voor de behandeling van een hernia of een vernauwd wervelkanaal (stenose). Soms worden hiervoor wervels aan elkaar worden vastgezet (spondylodese). In veel gevallen is er een MRI of röntgenfoto (eventueel aangevuld met een CT-scan) nodig om de oorzaak van klachten vast te stellen. Voor de operatie wordt u onder volledige narcose gebracht. In een uitgebreide intake nemen wij de ingreep stapsgewijs met u door. 

Tevens worden operaties uitgevoerd om een beknelling van zenuwen op te heffen, zoals bij  het carpale tunnel syndroom.

Ook hebben wij ruime ervaring met neurostimulatie voor de behandeling van pijn na een eerdere rugoperatie met onvoldoende resultaat op de uitstralende pijn.  

 

 

 

 

 

9.7
Medische Kliniek Velsen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7 Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief